Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
E-mail adres *
Voornaam
Achternaam
Klant
Leverancier
 

  Corporate Social Responsibility nemen we serieus

  Een bedrijf dat wereldwijd zaken doet moet, zich bewust zijn van de maatschappelijk impact van haar activiteiten. TFC neemt die verantwoordelijkheid al sinds de oprichting. Op het gebied van Corporate Social Responsibility hebben we met name de laatste jaren belangrijke stappen gezet. Niet omdat wij denken dat verantwoord ondernemen een commercieel doel dient, maar omdat we actief willen bijdragen aan een betere wereld.

   
  Ambassadeur van Oxfam Novib Als ambassadeur van Oxfam Novib zetten we ons in voor een wereld met minder armoede. Dat doen we concreet door telers in ontwikkelingslanden te stimuleren bij de opzet van een eigen bedrijf of een coöperatie met een aantal telers. Voor hun exotische producten ontvangen zij een eerlijke prijs. Ook ondersteunen we Oxfam Novib in het beschikbaar stellen van microkredieten.
   
  Lid van Sedex Sedex is een internationale organisatie die het verantwoord zaken doen in productieketens actief ondersteunt. De activiteiten van Sedex richten zich vooral op gezondheid, veiligheid, het milieu, ethisch zaken doen en arbeidsomstandigheden.
   
  BSCI Met de aansluiting bij BSCI committeert TFC zich aan hoge eisen op het gebied van de sociale omstandigheden in productieketens. Onderdeel van de richtlijnen van BSCI zijn voorwaarden voor de betaling van reële lonen en het handhaven van menswaardige productieomstandigheden.
   
  Afb_MVO.png