Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
E-mail adres *
Voornaam
Achternaam
Klant
Leverancier
 

  100% zekerheid over hygiëne en voedselveiligheid

  Over hygiëne en voedselveiligheid mag geen enkele twijfel bestaan. Daarom biedt TFC u de zekerheid van drie certificeringen: BRC (Grade A), IFS (Higher Level) en SKAL.

  BRC (Grade A)

  Grade A is de hoogst haalbare niveau van het BRC-certificaat. Het certificaat is in het leven geroepen door het British Retail Consortium, een samenwerkingsverband van Britse retailers. Belangrijke eis van de BRC-systematiek is dat een kwaliteitssysteem wordt gehanteerd. Ook stelt het certificaat eisen aan de toepassing van HACCP en moeten de omgeving, het product, het proces en het personeel in het kwaliteitssysteem zijn opgenomen. Het BRC-certificaat staat hoog aangeschreven en is om die reden erkend door de Europese Retail Organisatie CIES.
   

  IFS (Higher Level)

  IFS, de afkorting voor International Feature Standards, is een kwaliteitsnorm ontwikkeld voor voedselverwerkende bedrijven. Om voor certificering in aanmerking te komen moeten bedrijven voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid. Het IFS-certificaat is vergelijkbaar met het BRC-certificaat. Initiatiefnemers van het systeem zijn grote Duitse retailers.
   

  Skal

  Skal Biocontrole houdt toezicht op biologische producten in Nederland. Skal controleert of de 3300 gecertificeerde bio-ondernemers de voorschriften voor biologische producten naleven. Zo heeft een consument de zekerheid bij de aankoop van bio-producten.
   
  Afb_certificaten.png